Med vår erfarenhet och kreativitet kan du räkna med att bli väl omhändertagen

Porträtt på Saga

Saga

SAGA Hårstudio Kungsholmen

Vår passionerade Saga är grundare av både Saga Hårstudio Kungsholmen och Saga Hårstudio Östermalm. Varje dag går hon till jobbet med ett leende på läpparna för hon gör ju faktiskt det hon älskar mest; umgås med sina kunder, kollegor och hjälper människor känna sig vackrare både inifrån och ut. Med sin stora kärlek till frisöryrket har hon efter hela 14 år i branschen och 9 år på Saga Hårstudio fortfarande samma glöd för det hon gör.

Det kreativa hantverket är hennes stora passion och för att säkerställa att hon håller sin expertis på högsta möjliga nivå genomgår hon kontinuerligt både utbildningar och föreläsningar. Att följa nya trender och att ständigt ligga i framkant med nya stilar och styling metoder anser hon både är ett måste men också något hon gör med stor glädje.

I Sagas händer kan du känna dig trygg. I samband med att Saga bestämde sig för att våga prova sina egna vingar och år 2011 öppna salongen Saga Hårstudio Kungsholmen tog hon sitt Gesällbrev via frisörföretagarna.

I December 2015 tog hon även examen i sin masterutbildning via Leksand Folkhögskola. Det bästa Saga vet är att ta fram det bästa hos sina kunder oavsett om du är ute efter en mer stilfull klassisk frisyr eller något mer lekfull styling, så finns Saga där för dig.