Med vår erfarenhet och kreativitet kan du räkna med att bli väl omhändertagen

Priser

Nedan ser du våra priser. Du kan ändra personal genom att klicka på namnet.

Är du sugen på att boka en behandling för oss och vill kika på våra priser? Vad roligt! Du är hjärtligt välkommen och du hittar alla våra priser nedan. Vår personalstyrka är handplockad och varje medarbetare har sina expertisområden, det är det som gör att vi faktiskt kan erbjuda ett så brett behandlingsområde som vi gör.

Vi erbjuder mängder av behandlingar

Hos oss på Saga Hårstudio kan du boka mängder av behandlingar för både hår men också för estetiska områden. För oss på Saga Hårstudio är våra kunder det allra viktigaste och vi gör alltid vårt allra yttersta för att du ska känna dig nöjd med din behandling men självklart även nöjd med oss som personal. För att du ska känna dig trygg med vår expertis så genomför vi kontinuerligt utbildningar, både internt men också externt genom att närvara på flertalet föreläsningar varje år.

Beroende på vilken behandling du är ute efter så garanterar vi dig att vi har rätt person på rätt plats, våra duktiga frisörer gör det dem kan bäst nämligen hårbehandlingar och vår estetik kunniga personal hjälper dig med behandlingar inom ögonfrans-och ögonbrynsbehandlingar. När det kommer till fillers och andra mindre ingrepp så har vi legitimerade sjuksköterskor och läkare på plats för att utföra den typen av behandlingar. Allt det bästa helt enkelt.

Individuella prislistor

Vi som jobbar på Saga Hårstudio har vi alla individuella prislistor, genom att trycka på namnen nedan hittar du aktuell prislista för varje medlem i vår underbara personalstyrka. Men det är viktigt att ändå poängtera att oavsett vem du väljer så kan du alltid känna dig trygg med att vi gör vårt allra yttersta för att du ska bli nöjd oavsett behandling. Välkommen att läsa mer om våra priser nedan och har du frågor eller funderingar, tveka inte på att höra av dig till oss!


Kom till oss för en konsultation

Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av behandling just du ska ta, det är då det är så bra med en konsultation hos oss. När du besöker oss för en konsultation går vi tillsammans igenom våra olika alternativ. Vi tittar också på trender och tillsammans går vi igenom det olika behandlingsformerna som kan vara aktuella. Under konsultationen tar vi hänsyn till allt från ansiktsform, personliga drag, vi tittar på färger och tillsammans med dig som kund tar vi fram ett upplägg som går hand i hand med dina förväntningar.

Saga
Alan
Sonja
Daniel
Jenny

Saga

Alan

Sonja

Hår

Kreatin kort hår från 1990:-

Kreatin långt hår 2800-3800:-

Hairtalk 25 cm 4 paket 4995:-

Hairtalk 40 cm 4 paket 6665:-

Hairtalk 55 cm 4 paket 9075:-

Hairtalk 25 cm 2 paket 2845:-

Hairtalk 40 cm 2 paket 3680:-

Hairtalk 55 cm 2 paket 4835:-

Hairtalk kundpaket 1825:-

Schampoo, balsam, detangler, conditioner, inpackning,olja, hårborste

Hairtalk omsättning 1h1500:-

Bryn och ögonbryn

Brow Lift från 550:-

Daniel

Klippning

Klippning kort 500:-

Klippning mellan 500:-

Klippning långt 500:-

Barnklippning 350:-


Slingor/färg

Bottenfärg990:-

Slingorfrån 1890:-

Balayagefrån 2500:-

Övrigt

Keratinfrån 2890-4800:-

Jenny